X30 Junior

Dani Prins

6-9-2003
X30 Senior

Kevin stehouwer

Het Team

Race team

Keijzer Racing is gesticht door eigenaar Willemjan Keijzer in 2006. Willemjan begon met karten in 1988, in zijn eerste seizoen won hij al de Nederlandse kampioenschappen. In 1995, zijn eerste volledige internationale seizoen, won Willemjan de Europese Kampioenschappen voor junioren als een deel van jet Haase/ Titan semi-works team. Na zijn internationaal succes in 1995 werd hij een officiële karter voor het Tibikart Factory team in de Formula A. In 2000 is hij overgestapt naar het Swiss Hutless team van Blanken Tuning.
Na een gebrek aan sponsoren is Willemjan gestopt als kart racer en is hij overgestapt op coachen van jong talent. In 2002 ging hij werken voor het Trulli kart Factory team van Team Koene. Met Carlo van Dam als eerste karter werden ze vierde op het World Karting Championship Formula SuperA.
In 2003 ging hij naar het PDB Racing Team en werkte daar met een paar top karters zoals Aaron Lim van Malaysia en Aleksi Mustonen uit Finland. In 2005 werkte Willemjan voor het eerst met het nieuwe Zanardi uitrusting en ging werken als monteur en coach van Nigel Melker, die dat jaar de German Championship won en 2e werd in de European Final Race. Ook deden ze mee aan 6 van de 9 rondes van het Nederlands Kampioenschap, waar hij er 5 van won.
Vanwege het succes van de Zanardi uitrusting begon Willemjan het zelf te importeren naar Nederland en stichtte Keijzer racing.